ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Α. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

Ροφήματα:
Στο Μύρτιλλο μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτό καφέ όλων των ειδών UTOPIA, διάφορες σοκολάτες και μία μεγάλη γκάμα πρωτότυπων τσαγιών, μπύρες και αλκοολούχα ποτά, κρασιά ελληνικά και μη και τοπικά ποτά, όπως ρακί και τσίπουρο, δικό μας ρακόμελο και λικέρ, αλλά και αναψυκτκά, φρέσκους φυσικούς χυμούς κ.α.

Εδέσματα: 
Τα περισσότερα είναι χειροποίητα και με αγνά ή και βιολογικά προϊόντα: Μικρογεύματα, όπως κρύο κρητικό πιάτο με εκλεκτά τυριά και αλαντικά, πίτες σπιτικές (Σφακιανόπιτες και Μαραθόπιτες), σάντουιτς, μπαγκέτες και μπρουσκέτες (που φέρουν την έμπνευση και τα ονόματα.. εργαζομένων μας!), ειδικά προϊόντα για χορτοφάγους, σπιτικά γλυκά, όπως διαφόρων ειδών κέηκς, τιραμισού, σοκολατόπιτες, κορμό, χαλβάς κ.α., καθώς και ποικίλα είδη παγωτών.

Τα προϊόντα μας σερβίρονται όλη μέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (π.χ. συναυλία), καθώς και σε catering, τα οποία αναλαμβάνομε σε ομαδικές εκδηλώσεις εντός του μαγαζιού.


Το καφέ είναι ανοιχτό από 9 π.μ.- 11 μ.μ., αλλά ενδέχεται να μείνει ανοιχτό παραπάνω σε περιπτώσεις εκδηλώσεων.


Β. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • Διοργανώνουμε σε καθημερινή βάση πάσης φύσεως εκδηλώσεις, όπως Σεμινάρια, Συνέδρια, Βιβλιοπαρουσιάσεις, Θεατρικές παραστάσεις, Μουσικές συναυλίες, Εκθέσεις, Πάρτυ, Επετείους, Γιορτές, Μπαζάρ, μικρά Φεστιβάλ (στον εξωτερικό χώρο και εντός του πάρκου), κ.α.
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα για Σχολεία.

Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας μας έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 400 εκδηλώσεις. 
  • Μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι 130 άτομα και διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό (ηχοσύστημα, οθόνη, προτζέκτορα).

Ο χώρος είναι μη καπνιστικός, αλλά υπάρχει παράπλευρα ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για καπνιστές. 

Ο αυλόγυρός μας βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο πάρκο ΚΑΠΑΨ, με την παιδική χαρά, τους πεζόδρομους και τις δανειστικές βιβλιοθήκες, μία όαση  για παιδιά και μεγάλους, στην καρδιά της Αθήνας και κάτω από τον Αττικό ουρανό!