Συνεχίζονται οι βραδιές με τον Ιωάννη Λυμπέρη στο Myrtillo

Βάση στην Πρόσβαση
Κυριακή 10 Νοεμβρίου - 19.00 Μύρτιλλο Καφέ Το θέατρο νομοθετεί μία προσβάσιμη κοινωνία Η νομοθεσία είναι κούφια. Την άδειασε το πεζοδρόμιο χωρίς ράμπα. Το στενό ασανσέρ. Οι γλάστρες πάνω στα πλακάκια των τυφλών. Το μικρό παραθυράκι των ειδήσεων, υποσημείωση για τους κωφούς. Η ακουστική περιγραφή που πνίγηκε στη σιωπή. Εσύ κι εγώ που δεν το είχαμε φανταστεί. Η αναπηρία δεν είναι ειδική ανάγκη. Είναι το πρόταγμα για μία κοινωνία που θα κατανοεί τον εαυτό της. Είναι η κοινωνία που αναζητά τρόπο πρόσβασης. Με στόχο το βίωμα να ενημερώσει την πολιτική πρόταση, χρησιμοποιούμε τη συμμετοχική μέθοδο του Νομοθετικού Θεάτρου, εργαλείο του Θεάτρου του Καταπιεσμένου. Με αφορμή βιώματα έλλειψης πρόσβασης και βάση τρεις ιστορίες μη προσβασιμότητας, συνθέτουμε την εικόνα μίας κοινωνίας αφιλόξενης για την αναπηρία.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.-

Σας ενημερώνουμε ότι η αυριανή εκπαιδευτική ομιλία Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:30 .
Φίλοι γονείς! Μάθετε πως να βοηθήσετε το παιδί σας να στέκεται στα πόδια του και να πιστεύει στον εαυτό του. Διαδραστική εκπαιδευτική ομιλία με θέμα: "Χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού" για γονείς κυρίως μικρών παιδιών από την εξαιρετική κ. Ερατώ Χατζιμηχαλάκη, οικογενειακή σύμβουλο, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών.